Na de feestdagen is het heerlijk om vooruit te kijken naar de komende vakantieperiodes. Lekker neuzen op internet of in een reisgids.

Maar als katteneigenaar wilt u ook dat uw kat(ten) het goed hebben tijdens uw vakantie. Ze blijven het liefste in hun eigen omgeving en in hun gebruikelijke ritme.

STARS biedt kattenoppas aan huis voor uw kat(ten). Ze worden dan professioneel verzorgd. Op hun eigen tijden krijgen ze eten en drinken, mogen eventueel gewoon naar buiten en dagelijks wordt/worden hun kattenbak(ken) uitgeschept of verschoond. Tevens wordt er voor uw huis, tuin, planten en post gezorgd.

Het kan ook zijn dat uw kat medische zorg nodig heeft. Daar is STARS in gespecialiseerd! Het toedienen van medicatie is geen probleem, ook insuline bij katten met diabetes of extra vocht bij katten met nierfalen.

Gaat u uw vakantie boeken, reserveer dan ook meteen uw kattenoppas bij STARS, zodat u zeker bent van goede zorg voor uw kat(ten). STARS verzorgt kattenoppas in Alphen aan den Rijn en omgeving. Meer informatie en tarieven vindt u elders op deze website. 

Kattenoppas voor de komende vakanties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *